Uitgelicht

Admetec ERGO 10.0x

Merk: admetec

`

Categorieën: ,
Vergelijken

Beschrijving

Het lijkt erop dat de Ergo loepenserie van Admetec revolutionaire ergonomische voordelen biedt aan behandelaars en zorgverleners. De focus op het heruitvinden van de declinatiehoek en het verminderen van fysieke belasting lijkt een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van de gebruikers.

Enkele opmerkelijke kenmerken van de Ergo loepen zijn:

1. **Buigings loepentechnologie:** Deze technologie elimineert de noodzaak om naar beneden te kijken en voorover te buigen, waardoor behandelaars een neutrale, rechtopstaande positie kunnen behouden.

2. **Ergonomisch ontwerp:** De loepen zijn ontworpen om de behandelaar in staat te stellen een ontspannen en rechtopstaande positie aan te houden, wat kan bijdragen aan het verminderen van rug-, nek- en oogvermoeidheid.

3. **Aanpasbaar aan individuele dragers:** De loepen worden aangepast aan elke individuele drager via een multi-factor proces, wat bijdraagt aan precisiezicht en comfort.

4. **Lichtgewicht:** Zelfs bij de grootste vergrotingen blijft het gewicht van de loepen opmerkelijk laag. Bijvoorbeeld, de Ergo 10x weegt slechts 52 g.

5. **Vergrotingsniveaus:** De Ergo loepen zijn verkrijgbaar in zes verschillende vergrotingsniveaus: 3x, 4x, 5x, 6x, 7,5x en 10x, waardoor behandelaars de juiste vergroting voor hun specifieke behoeften kunnen kiezen.

Al met al lijkt de Ergo loepenserie een combinatie van vergrotingspotentieel en gebruikerscomfort te bieden, waardoor zorgverleners comfortabeler en effectiever kunnen werken gedurende langere periodes, terwijl de gezondheid en het welzijn worden beschermd. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden de website https://www.admetec.nl bezoeken.

Extra informatie

Merk

Admetec

Lens Systeem

Ergo

Gewicht (gram)

Vergroting

Kijkhoekverbetering (prisma)

Gezichtsveld (500mm)

Scherptediepte (in mm)

Flip-up

Eigen Sterkte

Ja

Oog positie