Uitgelicht

Admetec ERGO 10.0x

Merk: B2Beyecare.nl

`b2beyecare logo

Categorieën: ,
Vergelijken

Beschrijving

De revolutionaire ergonomische loepen van Admetec vinden het concept van de declinatiehoek opnieuw uit, met de buigings loepentechnologie die het niet langer nodig maakt om naar beneden te kijken en voorover te buigen om dichtbij te zien. Ergonomische loepen stellen de behandelaar in staat om een neutrale rechtopstaande positie aan te houden, ogen ontspannen, recht vooruit kijkend – zoals we natuurlijk doen voor de meeste van onze wakkere uren. Rug-, nek- en oogvermoeidheid worden verminderd, waardoor de gezondheid en het welzijn van de behandelaar worden beschermd en efficiënter werk mogelijk wordt, waardoor ook de patiënt profiteert.

De Ergo loepenserie van Admetec biedt een ongeëvenaarde combinatie van vergrotingspotentieel en gebruikerscomfort. Aangepast aan elke individuele drager via een multi-factor proces, helpt het precisiezicht en het buitengewoon lichte gewicht van de loepen zorgverleners comfortabeler en effectiever te werken gedurende langere tijd, waardoor de concentratie wordt gemaximaliseerd door fysiek ongemak te minimaliseren.

Het innovatieve productontwerp van Admetec slaagt erin om uitzonderlijk lage gewichten te behouden, zelfs in de loepen met de grootste vergrotingen. Ergo 10x, met zijn grote oculairen, weegt slechts 52 g.

Ergo loepen zijn verkrijgbaar in zes verschillende vergrotingsniveaus: 3x, 4x, 5x, 6x, 7,5x en 10x.

vind de ergo via https://www.b2beyecare.nl

 

 

 

Extra informatie

Merk

Admetec

Lens Systeem

Ergo

Gewicht (gram)

Vergroting

Kijkhoekverbetering (prisma)

Gezichtsveld (500mm)

Scherptediepte (in mm)

Flip-up

Eigen Sterkte

Ja

Oog positie